Kenttävarsojen laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

Tervetuloa virtuaalisten kenttävarsojen laatuarvostelun sivustolle. KEV on perustettu kesällä 2016 VP:n toimesta ja marraskuussa 2016 laatuarvostelu siirtyi Narien ylläpidettäväksi, heinäkuussa 2018 se siirtyi Natalialle ja elokuun lopussa 2021 varsalaatuarvostelu siirtyi KERJ:n toisen ylläpitäjän alaeran ylläpidettäväksi. Pyrkimyksenä on arvostella aktiivisesti nuoria kenttälupauksia ja niiden soveltuvuutta kenttäratsastukseen eri osa-aluein. Koska kyseessä ei ole vakavamielinen laatuarvostelutilaisuus, arviointiperiaatteemme sekä pisteytysmallit ovat varsinaista laatuarvostelua löysemmät mutta silti varsinaista laatuarvostelutapahtumaa ajatellen suuntaa-antavat. Varsa-ajan laatuarvostelu on parhaimmillaan hyvää kokemusta hevoselle, sillä osallistumalla tapahtumaan se pääsee treenaamaan matkustamista sekä kilpailukäyttäytymistä vieraassa, mutta kuitenkin turvallisessa paikassa. KEV-palkinnosta on mahdollista myös saada lisäpisteitä kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa.

Varsinaiset kuukausittaiset laatuarvostelutilaisuudet palasivat käyttöön alaeran ylläpidon aikana, ja samalla pisteytystä yhtenäistettiin kouluvarsojen laatuarvostelun kanssa. Tilaisuudet järjestetään kerran kuukaudessa Etelä-Kainuussa Haltiasalon tiloissa.

Kaikki laatuarvostelua koskevat viestit ja palautteet tulee lähettää sähköpostitse kevlaatis@gmail.com ylläpidon luettavaksi. Mikäli viesti on laadultaan sellainen, että se edellyttää vastauksen, pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman nopeasti.Hyödyllisiä linkkejä

Tilaisuuksia ei järjestetä toistaiseksi, sillä jaoksella ei ole ylläpitäjää.

Uudet sivut julkaistu, pisteytystä päivitetty ja tilaisuudet palanneet kerran kuukaudessa järjestettäviin tilaisuuksiin.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä:
Sähköposti: kevlaatis@gmail.com

© Kenttävarsojen laatuarvostelu (KEV)   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery   |   Otsikkokuva © SN & lupa on kuvaajalta